Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pie crust
- 100 g blanched almonds
- 40 g sesame seeds
- 200 g rolled oats
- ¼ tsp salt
- 125 g filtered water
Leek filling
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred, cut into halves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 leeks (approx. 400 g), white part only, cut into thin slices (5 mm)
- 100 g raw cashews
- 150 g filtered water
- 2 tsp salt
- 40 g cornflour
- 300 g silken tofu, cut into pieces
- 1 - 2 pinches paprika
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1623.4 kJ / 386.5 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 25.8 g
- Tuk
- 24.4 g
- Vláknina
- 8.6 g
Alternativní recepty
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Vegetarian quiche
1h 55 min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50 min.
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min