Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 30 mesi)
-
50
g di pinoli sgusciati
nebo 50 g di nocciole spellate - 100 g di rucola pulita
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 6632 kJ / 1584 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 164 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto di carote e noci
10 min
Pesto di rucola e avocado
15min
Pesto di melanzane
10 min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 min
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50min
Pesto di zucchine e basilico
20 min
Pesto giallo noci e fiori di zucca
10 min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10 min
Pesto radicchio e noci
10 min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 min
Pesto di broccoli, acciughe e nocciole
50min
Pesto di pomodori secchi
10 min