Kompatibilní verze
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di burro
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di zucchine a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di sale
- 50 g di vino bianco
- 125 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 3 uova
- 60 g di pangrattato
- 60 g di Gorgonzola a pezzi (da 10 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 20.4 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1u. 20min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30 min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30 min
Sformatini ai carciofi
1u.
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1h 10min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30 min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Sformatini di patate con cuore filante
40min