Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 550 g water, plus extra for soaking
- 2 lemons, juice only
- 4 globe artichokes (see Tips)
- 300 g frozen broad beans, defrosted
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 200 g sugar snap peas, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 270 g turnips, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 270 g potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 4 pickling onions, cut into halves
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g white wine
- 1 tsp dried tarragon
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining) (optional)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn into pieces
- ground black pepper, to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1818.3 kJ / 432.8 kcal
- Protein
- 23.3 g
- Sacharidy
- 36.1 g
- Tuk
- 14.2 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 31.6 g
- Sodík
- 568 mg
Alternativní recepty
Pea and lettuce soup with scallops
45 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20sa 15 dk
Chicken moghrabieh
25 godz. 15 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Vegetable pilaf
1 Std.
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 Std.
Eggplant with burghul
55min