
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 550 g water plus extra for soaking
- 2 lemons juice only
- 4 globe artichokes (see Tips)
- 300 g frozen broad beans defrosted
- 200 g frozen green peas defrosted
- 200 g sugar snap peas cut into halves
- 4 garlic cloves
- 270 g turnips peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 270 g potatoes peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 4 pickling onions cut into halves
- 60 g unsalted butter cut into pieces
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g white wine
- 1 tsp dried tarragon
- 400 g canned black beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining) (optional)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, torn into pieces
- ground black pepper to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 432.8 kcal / 1818.3 kJ
- Protein
- 23.3 g
- Tuk
- 14.2 g
- Sacharidy
- 36.1 g
- Vláknina
- 31.6 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Sodík
- 568 mg
Alternativní recepty
Green goodness soup
10min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1hod. 50min
Sage and buckwheat stuffing balls
1hod. 10min
Mushroom stroganoff
20min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Mediterranean carrot fritters
1hod.
Vegetable pilaf
1hod.
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2hod. 50min
Russian beetroot salad
1hod. 10min
Coconut rice pudding with fresh mango
25min