Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 chalota cortada en dos
- 60 g de tomates secos
- 2 filetes de anchoa en aceite
- 40 g de aceite de oliva
- 700 g de agua
- 240 g de lentejas cocidas (en conserva)
- 1 cucharadita de sal
- 320 g de pasta seca integral (macarrones)
- Nutriční hodnoty
- na 4 raciones
- Kalorie
- 7824 kJ / 1872 kcal
- Protein
- 60.5 g
- Sacharidy
- 271.5 g
- Tuk
- 60.5 g
- Vláknina
- 32.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuscús con zanahoria, pimientos y pipas de calabaza
15min
Pasta integral con salsa de pimientos y almendras
50min
Lentejas con arroz
40min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Macarrones integrales con alcaparras y aceitunas
30 min
Tallarines con calabacín, menta y limón
20min
Arroz con atún, espinacas y judías rojas
25min
Ensalada de pasta integral con lentejas y frutos rojos
30 min
Risotto integral al aroma mediterráneo
1 godz.
Pasta con verduras y atún
25min
Pasta con judías blancas
40min