Kompatibilní verze
Tomaten-Paprika-Pisto als Gemüseergänzung zu Parmesan-Polenta-Rauten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g grüne Paprika, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g natives Olivenöl
- 1 Dose stückige Tomaten à 800 g (oder 2 Dosen à 400 g)
-
2
getrocknete Pflaumen, entsteint
nebo 30 g Honig - 1 gestr. EL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1259 kJ / 301 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Kürbis-Parmigiana
2h
Polenta mit Spinat und Käse
1 Std.
Sterzwurst (Polentarolle)
8 Std. 45 Min
Pikante Sterzschnitten
55min
Porreewähe
1 Std. 15 Min
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35min
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
45min
Buchweizen-Schmarren mit Tomatensalat
50min
Kräuter-Kaiserschmarren mit Rahmpilzen
40min
Linsenrösti mit Apfel-Sauerkraut
1 Std.
Gebratene Polenta mit Letscho
55min
Aubergine-Parmaggiana
1 Std. 10 Min