Kompatibilní verze
Tomaten-Paprika-Pisto als Gemüseergänzung zu Parmesan-Polenta-Rauten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g grüne Paprika, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g natives Olivenöl
- 1 Dose stückige Tomaten à 800 g (oder 2 Dosen à 400 g)
-
2
getrocknete Pflaumen, entsteint
nebo 30 g Honig - 1 gestr. EL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1259 kJ / 301 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Hirsotto mit Gemüse mexicana
40min
Polenta
30 min
Vegetarischer Parmentier mit Auberginen-Linsen-Bolognese
1h 40min
Linsen-Moussaka
2 godz. 30 min
Linsen-Moussaka
2h 20min
Bärlauch-Tortilla
1 godz.
Polenta mit Gemüse
1h 30min
Gebratene Polenta mit Letscho
55min
Polentaschnitten mit Gemüse
45 min
Polenta mit Spinat und Käse
1 godz.
Roggentarte mit roten Linsen
2 godz.
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
45 min