Kompatibilní verze
Filetti di halibut con cipolla di Tropea e pomodorini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 foglie di basilico fresche
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di pesce Halibut fresco (600 g circa)
- 200 g di pomodorini ciliegia a metà
- 200 g di cipolla rossa affettata sottilmente
- 4 pizzichi di sale
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1385 kJ / 331 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 dk
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 dk
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50 dk
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 Min
Insalata di totano e piselli al lime
1sa
Coda di rospo con verdure
40 dk
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Scorfano al cartoccio con patate viola
35 dk
Salmone, asparagi e riso al Varoma
45 dk
Rombo pomodoro e nocciole
1sa