Filetti di halibut con cipolla di Tropea e pomodorini
TM6 TM5

Filetti di halibut con cipolla di Tropea e pomodorini

4.2 ( 13 hodnocení )

Suroviny

  • 8 foglie di basilico fresche
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 4 filetti di pesce Halibut fresco (600 g circa)
  • 200 g di pomodorini ciliegia a metà
  • 200 g di cipolla rossa affettata sottilmente
  • 4 pizzichi di sale
  • 500 g di acqua

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
331 kcal / 1385 kJ
Protein
17.4 g
Tuk
27 g
Sacharidy
4.7 g
Vláknina
1.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty