Kompatibilní verze
Filetti di halibut con cipolla di Tropea e pomodorini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 foglie di basilico fresche
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di pesce Halibut fresco (600 g circa)
- 200 g di pomodorini ciliegia a metà
- 200 g di cipolla rossa affettata sottilmente
- 4 pizzichi di sale
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1385 kJ / 331 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Salmone con crudo di pomodori
35min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Salmone al cartoccio
35min
Filetto di salmone con purea di mele
55min
Cernia con salsa mediterranea
40 Min
Platessa al pomodoro
30 min
Branzino al sale aromatico
55min
Rombo pomodoro e nocciole
1 Std.
Salmone glassato al curry con fagiolini (per 2 persone)
40 Min
Pesce persico ai carciofi
30 min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1 Std.