
Kompatibilní verze
Filetti di halibut con cipolla di Tropea e pomodorini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 foglie di basilico fresche
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di pesce Halibut fresco (600 g circa)
- 200 g di pomodorini ciliegia a metà
- 200 g di cipolla rossa affettata sottilmente
- 4 pizzichi di sale
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 331 kcal / 1385 kJ
- Protein
- 17.4 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante
1hod.
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Lenticchie con bocconcini di salmone
45min
Insalata di tacchino al limone e noci in vasetto
40min
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30min
Salmone glassato al curry con fagiolini (per 2 persone)
40min
Rombo pomodoro e nocciole
1hod.
Uova in cocotte con spinaci e bacon
30min
Salmone al coriandolo
40min
Salmone al cartoccio
35min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min