Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g besugo (4 unid. aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 8 pés de coentros
- 1 limão, só o sumo, mais q.b. cortado em rodelas p/ o peixe
- 35 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 30 g cebolo (spring onion) cortado em pedaços
- 550 g feijão-frade cozido escorrido
- 200 g tomate-cereja cortado em quartos
- 10 g cebolinho picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2796 kJ / 669 kcal
- Protein
- 62 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lombo de salmão em papelote com puré de batata com espinafres
40 dk
Guisado de frango com feijão-branco e manjericão
35 dk
Meia-desfeita da avó Anica
35 dk
Bolinhas de carne, salada de tomate e coentros
25 min
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1sa
Peixe assado com curcuma e molho de tomate
30 Min
Cozer 500-800 g de talo de aipo
Brak ocen
Sopa de beldroegas
40 dk
Sargos ao vapor com legumes e manteiga de ervas
35 dk
Lulas guisadas com feijão-manteiga
1h 20min
Papelotes de bacalhau e legumes com batatinhas
1sa
Bolo de chocolate sem glúten
1 Std. 10 Min