Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g besugo (4 unid. aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 8 pés de coentros
- 1 limão, só o sumo, mais q.b. cortado em rodelas p/ o peixe
- 35 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 30 g cebolo (spring onion) cortado em pedaços
- 550 g feijão-frade cozido escorrido
- 200 g tomate-cereja cortado em quartos
- 10 g cebolinho picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2796 kJ / 669 kcal
- Protein
- 62 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz de couve-galega com filetes no forno
45min
Peitos de frango recheados com legumes e batatas
1 godz. 5 min
Dourada recheada com pesto de coentros
50 min
Cozer 200-400 g de bolbo de funcho em quartos
Žádné hodnocení
Canja de feijão-frade
1 godz.
Frango com salada de feijão-branco e pesto de rúcula
55 min
Sopa de agrião com ovo cozido
45min
Massa com espargos e frango
50 min
Sopa de feijão-frade com nabiças
40 Min
Sopa de nabiças e feijão branco
35 Min
Sopa de agriões
40 Min
Sopa de nabiças
35 Min