Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 400 g Lammhüfte (ca. 2-3 Stück)
- Pfeffer zum Würzen
- Salz zum Würzen
- 1 Zweig Rosmarin
- 1 Zweig Thymian
- 1 Stück Butter, kalt (ca. 3 cm), und etwas mehr zum Bestreuen
- 200 g grüne Bohnen, TK, aufgetaut
- 12 Scheiben Bacon
- 1 Birne, in Stücken (1 cm)
- Muskat zum Würzen
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3597 kJ / 862 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 66 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lammhüften mit Speckbohnen
1 Std. 30 Min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Rotwein-Ente mit Feigen
50min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1 Std. 30 Min
Kalbsfilet sous-vide mit Apfel- und Kartoffelchips
5h
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2h
Lammfilets mit Lavendel
13 godz.
Rindersteak mit Pfirsich-Schafskäse-Topping
1 Std. 30 Min
Gedämpfter Lachs mit Kaffee-Hollandaise
40min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1 Std.
Rinderfilet mit Ofengemüse und Sauce Hollandaise
1 Std. 20 Min