Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di cipolla a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 115 g di calamari freschi con l'inchiostro
- 60 g di vino bianco
- 300 g di riso a chicco tondo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 720 g di brodo di pesce
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1223 kJ / 293 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 39.4 g
- Tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso ai frutti di mare
1 godz. 40 min
Risotto gamberi e carciofi
30 Min
Coniglio ripieno ai carciofi
1 godz. 40 min
Calamari alla marchigiana
35min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1 Std. 5 Min
Guazzetto di fasolari e fave
1 godz. 50 min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40min
Lumachine in rosso
1 godz. 40 min
Risotto agli asparagi e vongole
1 godz. 15 min
Risotto al ragù bianco di mare
30 Min
Risotto al nero di seppia
35min
Risotto alla pescatora
35min