
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gambo di sedano a tocchetti
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di cipolla a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di seppie lavate in acqua e sale, a striscioline
- 60 g di vino bianco secco
- 200 g di pomodori a tocchetti
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 400 g di bietole, le foglie senza la parte bianca, a striscioline
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 289 kcal / 1209 kJ
- Protein
- 30.2 g
- Tuk
- 15.7 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trippa alla fiorentina
1hod. 15min
Stoccafisso con i porri
50min
Moscardini al limone
30min
Seppie con i piselli
40min
Polpo con patate alla salentina
1hod. 10min
Lampredotto
1hod. 20min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1hod. 10min
Castagnaccio
1hod.
Paté di fegatini
30min
Baccalà alla ligure
1hod.
Crostini con fegatini di pollo
40min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1hod.