Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gambo di sedano a tocchetti
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di cipolla a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di seppie, lavate in acqua e sale, a striscioline
- 60 g di vino bianco secco
- 200 g di pomodori a tocchetti
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 400 g di bietole, le foglie senza la parte bianca, a striscioline
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1209 kJ / 289 kcal
- Protein
- 30.2 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Tuk
- 15.7 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seppie con i piselli
40min
Baccalà alla livornese
35min
Trippa all'empolese
1 Std. 15 Min
Sformato di cardi
1 Std.
Stoccafisso con i porri
50min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Baccalà alla ligure
1 Std.
Crostini con fegatini di pollo
40min
Moscardini al limone
30min
Pan co' Santi
7h
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Castagnaccio
1 Std.