
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel frische Petersilie Blättchen abgezupft
- 6 Stängel frische Dille Spitzen abgezupft
- 60 g Nüsse, ganz, gemischt evtl. geröstet
- 40 g Olivenöl
- 1 ¾ TL Salz etwas mehr für den Fisch
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Natron für die Farberhaltung (volitelně)
- 1 EL Zitronensaft etwas mehr für den Fisch
- 450 - 500 g Welsfilets
- 50 g Zwiebeln halbiert
- 300 g Paprika in Stücken
- 100 g Paradeiser in Stücken
- 150 g Wasser
- 10 g Tomatenmark
- ¼ TL Zucker
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 500 g Erdäpfel, speckig geschält, in Stücken (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 408 kcal / 1710 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Dorsch-Curry
35min
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50min
Wolfsbarsch mit Gemüse und Fenchelsauce
55min
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55min
Hendlroulade mit Kürbisgemüse
45min
Kräuterfisch mit Karottenreis und Rucolasauce
55min
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45min
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1hod. 5min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1hod. 15min
Zandergulasch
45min
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min