Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 melanzane viola
Sugo di pomodoro
- 60 g di cipolla dorata a pezzi
- 50 g di carota a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
Melanzane
- olio di arachidi q.b.
Terminare la preparazione
- 250 g di mozzarella a pezzi
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato, a pezzi (stagionatura 36 mesi)
- 250 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1368.8 kJ / 327.2 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 15.5 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagna di zucchine
2 Std.
Lasagne asparagi e funghi
2 Std.
Festival (frittelline giamaicane)
1 Std. 30 Min
Lasagne classiche
2 Std.
Lasagne al forno
2 godz. 30 min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Parmigiana di melanzane
2 Std.
Lasagne al prosciutto cotto (senza glutine)
1 Std. 45 Min
Sfogliata ai funghi
1 Std. 40 Min
Lasagne ai funghi
2 Std.
Lasagne alla bolognese
3h
Pasta al forno classica
1 Std. 30 Min