Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 melanzane viola
Sugo di pomodoro
- 60 g di cipolla dorata a pezzi
- 50 g di carota a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
Melanzane
- olio di arachidi q.b.
Terminare la preparazione
- 250 g di mozzarella a pezzi
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato, a pezzi (stagionatura 36 mesi)
- 250 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1368.8 kJ / 327.2 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 15.5 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche di patate e cipolle
55min
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1h 25min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2u.
Lasagne al forno
2h 30min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30 min
Lasagne agli spinaci, pomodori e formaggio
2u. 45min
Cannelloni di fave
50min
Lasagna rucola, zucchine e formaggio di capra
2u.
Spaghetti alla "Norma"
1h 30 min
Lasagne alla bolognese
3h
Pasta al forno vegetariana filante
1u.
Parmigiana di melanzane
2u.