Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 70 g di peperone verde, pulito e a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolla rossa a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di passata di pomodoro
- 2 cucchiaini di salsa piccante, rossa
- 600 g di patate, pelate e a pezzi (4 cm)
- 400 g di brodo di pesce
- ½ cucchiaino di sale
- 500 g di polpo precotto a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 903 kJ / 216 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Tuk
- 9.4 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1sa 10 dk
Zuppa di merluzzo e cozze
50min
Brodetto di Porto Recanati
55 Min
Gamberi alla guineana
25min
Manzo con peperoni in salsa piccante
35 Min
Calamari in umido
55 Min
Polpo in rosso
35 Min
Fideuá di polpo
1sa 10 dk
Crema di scampi
1sa 30 dk
Brodetto ricco con crostoni
1sa
Riso con polpo
1sa 10 dk
Zuppetta di crostacei
40min