
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 70 g di peperone verde pulito e a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolla rossa a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di passata di pomodoro
- 2 cucchiaini di salsa piccante, rossa
- 600 g di patate pelate e a pezzi (4 cm)
- 400 g di brodo di pesce
- ½ cucchiaino di sale
- 500 g di polpo precotto a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 216 kcal / 903 kJ
- Protein
- 15.5 g
- Tuk
- 9.4 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di baccalà
1hod.
Minestra di vongole con maltagliati
1hod. 30min
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Baccalà alla cappuccina
55min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min
Zuppa di merluzzo e cozze
50min
Zuppa di fagioli e cozze
55min
Ditalini polpo e cozze
1hod. 10min
Calulu di pesce
50min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Baccalà alla Soutelo
30min