Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 70 g di peperone verde, pulito e a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolla rossa a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di passata di pomodoro
- 2 cucchiaini di salsa piccante, rossa
- 600 g di patate, pelate e a pezzi (4 cm)
- 400 g di brodo di pesce
- ½ cucchiaino di sale
- 500 g di polpo precotto a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 903 kJ / 216 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Tuk
- 9.4 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpo in rosso
35min
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
1h 40min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Zuppa di pesce Maiorchina
45 Min
Pasta integrale fagioli e cozze
1h
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1h 45min
Zuppa di manzo con verdure
30 Min
Zuppa del pescatore
50min
Zuppa di fagioli e cozze
55 Min
Quadrucci seppie e piselli
1h 45min
Riso con polpo
1h 10min
Cacciucco
1 Std. 20 Min