Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 70 g di peperone verde, pulito e a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolla rossa a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di passata di pomodoro
- 2 cucchiaini di salsa piccante, rossa
- 600 g di patate, pelate e a pezzi (4 cm)
- 400 g di brodo di pesce
- ½ cucchiaino di sale
- 500 g di polpo precotto a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 903 kJ / 216 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Tuk
- 9.4 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari alla napoletana
40min
Agnello al vino
40min
Calamari in umido
55 Min
Zuppa di pesce misto
40min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1h 20min
Zuppa di baccalà
1h
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 Min
Calamari alla marchigiana
35 Min
Riso con polpo
1h 10min
Riso ai frutti di mare
1 Std. 40 Min
Cacciucco
1h 20min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min