Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 300 - 400 g Paprika, gemischt (gelb und rot), in Stücken
- 400 g Putenbrustfilets, ohne Haut, ohne Knochen, in Stücken (3-4 cm)
- 20 g Öl
- 40 g Tomatenmark
- 2 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Paprikapulver, rosenscharf
- 400 g Erdäpfel, festkochend
- 300 g Wasser und 1-2 EL
- 2 TL Salz
- 2 TL Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1140 kJ / 273 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Fleischbällchen in Tomatensauce
35min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1h 25min
Gemüsereis mit Huhn, Asia-Style
55min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1h
Paprika-Gulasch mit Wurst
30 Min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 Min
Hendlgulasch mit Pilzen
35min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli
50 Min
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2h