Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 300 - 400 g Paprika, gemischt (gelb und rot), in Stücken
- 400 g Putenbrustfilets, ohne Haut, ohne Knochen, in Stücken (3-4 cm)
- 20 g Öl
- 40 g Tomatenmark
- 2 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Paprikapulver, rosenscharf
- 400 g Erdäpfel, festkochend
- 300 g Wasser und 1-2 EL
- 2 TL Salz
- 2 TL Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1140 kJ / 273 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1 Std.
Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli
50min
Fisolenfleisch
1 Std.
Gemüsereis mit Huhn, Asia-Style
55 min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50min
Hendl-Rigatoni "all in one"
40min
Paprika-Gulasch mit Wurst
30min
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2h
Hendlgulasch mit Pilzen
35min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 Std. 25 Min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1 Std. 25 Min