Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta al vino
- 100 g di vino bianco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di Parmigiano reggiano
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 350 g di radicchio a listarelle
- 10 olive nere denocciolate
- 2 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 938.5 kJ / 224.3 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 13.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortini di zucca
1 Std. 20 Min
Polpette di radicchio e ricotta
1h
Rollè di radicchio
50min
Cheesecake al forno con fagiolini
2 Std.
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1h 40min
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Sformatini di verza e mortadella
1 Std. 30 Min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Girelle alle erbe con bresaola
8h
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Cocottine di zucca e ricotta
50min