Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta al vino
- 100 g di vino bianco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di Parmigiano reggiano
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 350 g di radicchio a listarelle
- 10 olive nere denocciolate
- 2 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 938.5 kJ / 224.3 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 13.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rollè di radicchio
50 Min
Quiche radicchio e bietole
1h 15min
Polpette di radicchio e ricotta
1h
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1h 30min
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1h 40min
Brisèe ratatouille
1h 30min
Quiche di salmone e porri
1 Std. 25 Min
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1 Std. 25 Min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Quiche radicchio e speck
2 Std. 30 Min
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1h 10min