Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ciasto
- 200 g mąki pszennej
- 100 g masła, miękkiego, w kawałkach, plus dodatkowa porcja do natłuszczenia formy
- 50 g wody
- ½ łyżeczki soli
Przybranie
- 400 g wody
- 400 g zielonych szparagów, przekrojonych na pół, dolne części obrane
- 200 g sera ementaler, w kawałkach
- 8 - 10 plastrów szynki szwarcwaldzkiej (ok. 100 g)
- 200 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 2 jajka
- 1 szczypta soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 1831 kJ / 438 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Podpłomyk ze szparagami i orzechami
1h 15min
Quiche ze szparagami
1h 35min
Szparagi zapiekane w szynce
1 Std. 10 Min
Tarta z gruszkami i serem brie
1 Std. 25 Min
Sałatka z rumienionymi szparagami
20min
Wytrawny wieniec z wędzonym łososiem
2u. 20min
Tarta z kurkami, porem i serem camembert
1h
Tarta z kozim serem i pieczonymi burakami
2h 30min
Tarta z brokułem i łososiem
1h 35min
Tarta ratatouille (TM6)
1h 30min
Tarta z kurczakiem
1h 55 min
Tarta z dynią
1 Std. 40 Min