Jaglanka czekoladowo-waniliowa (à la Monte®)

Jaglanka czekoladowo-waniliowa (à la Monte®)

4.4 1.0K rating
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 porcje

Suroviny

  • 100 g kaszy jaglanej
  • 800 g mleka
  • 20 g cukru
  • 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
  • 40 g kremu orzechowo-czekoladowego (patrz wskazówka)
  • 20 g czekolady deserowej pokrojonej na kawałki

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Sodík 107.9 mg
Protein 10.5 g
Kalorie 1371 kJ / 327.7 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 8.5 g
Sacharidy 42.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...