
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g kaszy jaglanej
- 800 g mleka
- 20 g cukru
- 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
- 40 g kremu orzechowo-czekoladowego (patrz wskazówka)
- 20 g czekolady deserowej pokrojonej na kawałki
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 327.7 kcal / 1371 kJ
- Protein
- 10.5 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 42.1 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Sodík
- 107.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kokosowa jaglanka z sosem truskawkowo-miętowym
20min
Warstwowy deser jaglany à la szarlotka
35min
Ryżanka czekoladowo-orzechowa
20min
Kokosowa jaglanka z malinami
30min
Jaglanka à la Snickers w słoiczkach
55min
Pudding czekoladowy z chia
20min
Kakaowy budyń jaglany z powidłami
20min
Kakaowa owsianka z nasionami chia i masłem orzechowym
20min
Kokosowo-bananowy budyń z kaszy jaglanej z sosem malinowym
50min
Owsianka z chia
20min
Owsianka daktylowa
15min
Deser à la Kinder Country® w słoiczku
40min