Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g d'eau
- 1 feuille de laurier
- 1 branche de romarin frais
- 1 petit piment frais
- 1 citron vert, coupé en quatre
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre noir en grains
- 700 g de seiche, détaillée en morceaux (2 cm)
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 50 g de beurre, coupé en morceaux et 10 g pour la poêle
- 20 g de pignons de pin
- 20 g de farine de blé
- 5 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1154.5 kJ / 276.5 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 11.5 g
Alternativní recepty
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20 min
Seiche à la sauce tomate
1h 15 min
Calamars farcis au chorizo
1h 10 min
Calamar à la piperade
35 min
Encornets à la provençale
55min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1h 35min
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30 min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35min
Risotto au calamar
1sa 30 dk
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1h 10 min
Calamars vapeur à la catalane
35 min