Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g d'échalote
- 1 gousse d'ail
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 brins de thym frais, les feuilles seulement
- 60 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 750 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de perles de blé, type fregola sarda
- du sel
- du poivre moulu
- 1000 g de coques fraîches, préalablement dégorgées et dessablées
- 200 g de petits pois frais, écossés
- 20 feuilles de persil frais, ciselées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1490 kJ / 354 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Minestrone de légumes verts
1h
Osso-buco gremolata à l'orange
1h 15min
Soupe de moules à la citronnelle
40min
Tarte aux sardines et aux olives
1h 30min
Bouillabaisse
1h 15min
Tatin d'oignons au thym
2h
Soupe aux boulettes de poulet et crevettes
45min
Bisque de homard au paprika
1h 20min
Ragoût de langouste
1h 35min
Foie gras d'oie à la truffe
72h
Langouste au combava
55min
Ravioles de saint-jacques, sauce aigre-douce
2u. 5min