Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Protein
- 39.9 g
- Sacharidy
- 20.8 g
- Tuk
- 51.1 g
- Nasycený tuk
- 22.9 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 637.4 mg
Alternativní recepty
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Oysters Kilpatrick
15 Min
Beef Stroganoff
1u.
Sunday lamb roast
1 Std. 55 Min
Buffalo chicken wings
45 Min
Veal pizzaiola
40min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min