Banana bread (sans gluten)

Banana bread (sans gluten)

4.4 211 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
8 parts

Suroviny

  • 3 œufs
  • 125 g de yaourt au lait de brebis nature (1 pot)
  • 35 g d'huile de coco non hydrogénée
  • 380 - 400 g de bananes coupées en morceaux (4 bananes bien mûres)
  • 90 g poudre d'amande
  • ⅓ gousse de vanille égrainée
  • 150 g de farine de riz
  • 2 c. à café de levure chimique sans gluten (1 sachet)
  • 80 g de canneberges déshydratées et un peu pour la décoration
  • canneberges déshydratées pour la décoration

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 7.1 g
Kalorie 1128.8 kJ / 268.9 kcal
Tuk 14.5 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 26.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...