
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 œufs
- 125 g de yaourt au lait de brebis nature (1 pot)
- 35 g d'huile de coco non hydrogénée
- 380 - 400 g de bananes coupées en morceaux (4 bananes bien mûres)
- 90 g de poudre d'amande
- ⅓ gousse de vanille égrainée
- 150 g de farine de riz
- 2 c. à café de levure chimique sans gluten (1 sachet)
- 80 g de canneberges déshydratées et un peu pour la décoration
- canneberges déshydratées pour la décoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 268.9 kcal / 1128.8 kJ
- Protein
- 7.1 g
- Tuk
- 14.5 g
- Sacharidy
- 26.6 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pumpkin banana bread
1hod. 25min
Carrot-cake
1hod.
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Breadcake à la farine de châtaigne et au gingembre
50min
Crumble sans gluten aux fruits rouges
45min
Petits cookies vegan au chocolat
35min
Cookie aux agrumes sans gluten
30min
Madeleines sans gluten
1hod.
Pancakes au son d'avoine
12hod.
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2hod. 30min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3hod. 15min
Gâteau sans gluten citron et coco
1hod. 15min