Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g água, mais q.b. p/ cozer
- 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g queijo parmesão
- 500 g água
- 500 g batata cortada em cubos pequenos
- 2 c. chá de sal
- 1 ovo
- 1 pitada de pimenta moída
- 150 g farinha tipo 65
- 500 g abóbora cortada em cubos
- 1 dente de alho laminado
- Azeite q.b.
- 100 g folhas de espinafres baby
- 150 g queijo fresco cortado em cubos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1992 kJ / 476 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seitan
50 min
Lentilhas estufadas com cebola e tomate
3 godz. 25 min
Assado de lentilhas
2 godz. 25 min
Strogonoff de palmito e cogumelos com puré de pastinaca e alho-francês
1 godz. 15 min
Batatas recheadas com soja, espinafres e pinhões
1 Std. 20 Min
Ramequim de legumes
1 godz. 25 min
Polenta de abóbora
45min
Quiche de trigo sarraceno e cogumelos
6 Std.
Técnica Penne
Žádné hodnocení
Gnocchi de beterraba com manteiga de salva
1 godz.
Assado de grão
1 godz.
Dahl de lentilhas, amêndoa e cebola roxa
2 Std. 40 Min