Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de baguette, en trozos
- 2 echalot, a la mitad
- 2 dientes de ajo, pelados
-
250
g de kale, sin tallos
nebo 250 g de col rizada, sin tallos - 50 g de aceite de oliva
- 2 cditas de comino en polvo
- 70 g de queso feta, desmoronado
- 10 g de hojas de menta frescas, finamente picadas
- 1 huevo mediano
- sal marina al gusto
- aceite vegetal para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1662 kJ / 397 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45min
Hamburguesas de portobello
40 Min
Empanadas de lentejas y zanahoria con salsa schug
20 min
Pay de espinaca con base de nuez
1 Std. 20 Min
Scones de calabaza y kale
1h 30min
Pastel de pavo con camote
Žádné hodnocení
Keppe de quinoa
1 godz.
Baba ganoush
40 Min
Quiche vegano de hongos
1 godz. 15 min
Pay vegano de calabaza y verduras
1 Std. 20 Min
Hamburguesa de betabel con cebolla caramelizada
3 godz. 10 min
Dip de lentejas (vegano y sin gluten)
10 min