Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de baguette, en trozos
- 2 echalot, a la mitad
- 2 dientes de ajo, pelados
-
250
g de kale, sin tallos
nebo 250 g de col rizada, sin tallos - 50 g de aceite de oliva
- 2 cditas de comino en polvo
- 70 g de queso feta, desmoronado
- 10 g de hojas de menta frescas, finamente picadas
- 1 huevo mediano
- sal marina al gusto
- aceite vegetal para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1662 kJ / 397 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45min
Soya texturizada a la Vizcaína
1 Std. 10 Min
Muffins con espinacas, espárragos y guyere
30min
Pastel de calabacita
1 Std. 15 Min
Keppe de quinoa
1 Std.
Scones de calabaza y kale
1 Std. 30 Min
Pay vegano de calabaza y verduras
1 Std. 20 Min
Gnocchis de betabel
1h 40min
Hamburguesa de quinoa roja
40min
Pay de espinaca con base de nuez
1 Std. 20 Min
Ratatouille
40min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30min