Kompatibilní verze
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mushroom marinade
- 20 g lemon juice
- 100 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 8 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), brushed clean and stalks removed
Avocado and parsley dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g red wine vinegar
- 30 g fresh flat-leaf parsley (approx. 1 bunch), leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- ¼ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 avocado (approx. 140 g), ripe but firm, flesh cut into cubes (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1950.9 kJ / 464.5 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Tuk
- 48.3 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 596.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Roasted eggplant
1h 35 min.
Kimchi stew
30 min
Sicilian prawn salad
40 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Mango salmon bowl
40 min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 min