Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g Wasser, kalt
- 4 Eier
- 400 g Kartoffeln, festkochend, möglichst gleich groß
- ½ Bund Frühlingszwiebeln
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- Dill zum Bestreuen
- ½ Bund Radieschen (ca. 130 g)
- ½ Salatgurke (ca. 180 g), in Stücken
-
500
g Buttermilch, kalt
nebo 500 g Kefir, kalt - 100 g Saure Sahne
- 2 - 3 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 1 TL Senf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1167 kJ / 279 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ucha - Fischsuppe
50min
Russischer Salat "Vinaigrette"
2h 20min
Gemüse-Leber-Torte
1h 50 min
Kreppel
1h
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
St. Petersburg - Joschiki
2h 55min
Oliviersalat
3h
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2h
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20 min
Gefüllte Blinis
55min
Tschebureki
1h 20 min