Zařízení & příslušenství
Okroschka (Kalte Suppe)
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 10min.
4 Portionen
Suroviny
-
Wasser kalt1250 g
-
Eier4
-
Kartoffeln, festkochend möglichst gleich groß400 g
-
Frühlingszwiebeln½ Bund
-
Petersilie abgezupft1 Bund
-
Dill abgezupft1 Bund
-
Radieschen geputzt130 g
-
Salatgurke in Stücken (2-3 cm)180 g
-
Saure Sahne100 g
-
Senf1 TL
-
500 g Kefir, kaltButtermilch kalt500 g
-
Salz2 - 3 TL
-
Pfeffer1 TL
-
Zucker1 TL
-
Dill zum Bestreuen
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
16 g
Kalorie
1167 kJ /
279 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
3.9 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Russische Küche
11 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Oliviersalat
3hod.
Gemüse-Leber-Torte
1hod. 50min.
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1hod. 20min.
Russischer Salat "Vinaigrette"
2hod. 20min.
St. Petersburg - Joschiki
2hod. 55min.
Tschebureki
1hod. 20min.
Ucha - Fischsuppe
50min.
Borschtsch mit Rindfleisch
1hod. 10min.
Piroschki mit Möhren-Füllung
4hod. 10min.
Gefüllte Blinis
55min.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1hod. 45min.
Kreppel
1hod.