
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g Wasser kalt
- 4 Eier
- 400 g Kartoffeln, festkochend möglichst gleich groß
- ½ Bund Frühlingszwiebeln
- 1 Bund Petersilie abgezupft
- Dill zum Bestreuen
- ½ Bund Radieschen (ca. 130 g)
- ½ Salatgurke (ca. 180 g), in Stücken
-
500
g Buttermilch kalt
nebo 500 g Kefir kalt - 100 g Saure Sahne
- 2 - 3 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 1 TL Senf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 279 kcal / 1167 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
St. Petersburg - Joschiki
2 Std. 55 Min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Russischer Salat "Vinaigrette"
2 Std. 20 Min
Tschebureki
1 Std. 20 Min
Ucha - Fischsuppe
50 Min
Oliviersalat
3 Std.
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 Std. 10 Min
Gefüllte Blinis
55 Min
Kreppel
1 Std.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 Std. 45 Min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min