Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, kraus, ohne Stiele
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 90 g Möhren, in Stücken
- 80 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 200 g Kartoffeln, in Stücken
- 1 Hähnchenbrustfilet (ca. 200 g), in Würfeln (2 cm)
- 80 g Perlgraupen, mittel (z. B. von Brüggen)
- 1 geh. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 2 getrocknete Lorbeerblätter
- 4 Pimentkörner
- 1100 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 3148 kJ / 749 kcal
- Protein
- 66 g
- Sacharidy
- 103 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 13.5 g
Alternativní recepty
Gemüse-Hirse-Eintopf mit Hähnchen
45 min
Hackbällchen-Suppe
45 min
Risoni-Gemüse-Suppe mit Hähnchen
45 min
Ucha - Fischsuppe
50min
Fisch-Gemüse-Suppe
40min
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10min
Borschtsch vegetarisch
1h 10min
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35min
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1h 35min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45 min