Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 200 g Hackfleisch, gemischt, zerzupft
- 125 g Soja Schnetzel, fein, nicht eingeweicht (z. B. von Alnatura)
- 200 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 200 g Schmand
- 200 g Kräuterschmelzkäse
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen, zum Bestreuen (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2826 kJ / 676 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 43 g
- Nasycený tuk
- 26 g
- Vláknina
- 9.5 g
- Sodík
- 1263 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lauch-Käse-Suppe mit Hackfleischbällchen
35min
Currywurstsuppe
40min
Blumenkohlsuppe mit Stilton
30min
Käse-Porree-Suppe
30min
Rotkohlcremesuppe
40min
Cremig-rauchige Paprika-Bolognese (vegan)
45 min
Veganer Käse-Dip
40min
Sauerkrautsuppe mit Knoblauchsahne
40min
Gemüse-Kichererbsen-Eintopf
50min
Kartoffelwaffeln mit Tofucreme
1u.
Veganes Rührei
30min
Gurken-ThunVisch-Schiffchen
15min