Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 50 g di cipolla
- 200 g di radicchio rosso di Verona a pezzi
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 1 uovo
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 80 g di pangrattato + q.b.
- 1 - 2 cucchiai di pangrattato
- pangrattato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 257.5 kJ / 61.6 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 3.8 g
- Tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di carote
1h
Pesto radicchio e noci
10 min
Polpette di tonno e ricotta
20 min
Burger di zucchine
1h
Burger piselli e ricotta
35min
Polpettone ricotta e tonno
45min
Rollè di radicchio
50min
Sugo bianco di ricotta e zucchine
30min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1h 10min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Cocottine di zucca e ricotta
50min
Polpettine di ceci con crema di cavolo viola (per 2 persone)
35min