Polpette di radicchio e ricotta

Polpette di radicchio e ricotta

4.6 354 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
18 pezzi

Suroviny

  • 30 g di Parmigiano reggiano
  • 50 g di cipolla
  • 200 g di radicchio rosso di Verona a pezzi
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 uovo
  • 100 g di ricotta fresca scolata dal siero
  • 80 g di pangrattato + q.b.
  • 1 - 2 cucchiai di pangrattato
  • pangrattato q.b.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Protein 2.2 g
Kalorie 257.5 kJ / 61.6 kcal
Tuk 4.4 g
Vláknina 0.6 g
Sacharidy 3.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...