Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolla a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salsiccia, senza pelle, a pezzi (2 cm)
- 900 g di acqua
-
2
cubetti di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale - 200 g di farro sciacquato in acqua corrente e scolato
- 230 g di cavolo nero, pulito e a listarelle
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1696.7 kJ / 405.5 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Sacharidy
- 42.9 g
- Tuk
- 19.4 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 530 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di farro e fagioli
1 Std.
Zuppa di lenticchie e zucca
45 Min
Crema di cavolo nero e cannellini
50 min
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1 Std.
Zuppa d'orzo e fagioli
50 min
Zuppa di farro alla contadina
50 min
Minestra di farro e ceci
1 godz. 10 min
Ribollita
2h 30 min
Zuppa di ceci e cicoria
1 Std.
Zuppa al profumo di curcuma
1 Std.
Stufato di zucca, ceci e cavolo nero
45 Min
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1 Std.