Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolla a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salsiccia, senza pelle, a pezzi (2 cm)
- 900 g di acqua
-
2
cubetti di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale - 200 g di farro sciacquato in acqua corrente e scolato
- 230 g di cavolo nero, pulito e a listarelle
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1696.7 kJ / 405.5 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Sacharidy
- 42.9 g
- Tuk
- 19.4 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 530 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di legumi e cereali
1h
Minestra di farro e ceci
1 Std. 10 Min
Zuppa di farro e fagioli
1h
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1h
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1 Std. 35 Min
Zuppa al profumo di curcuma
1h
Stufato di zucca, ceci e cavolo nero
45 min
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Zuppa di farro alla contadina
50min
Crema di cavolo nero e cannellini
50min
Zuppa frantoiana
45 min
Ribollita
2 godz. 30 min