Vellutata al cavolo viola e kefir

Vellutata al cavolo viola e kefir

3.8 91 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 600 g di cavolo viola a pezzi (2-3 cm)
  • 450 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di zenzero in polvere
  • 100 g di kefir liquido non aromatizzato + q.b.
  • 1 cucchiaino di semi di papavero

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 4.9 g
Kalorie 305 kJ / 73 kcal
Tuk 3.6 g
Vláknina 2.2 g
Sacharidy 5.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...