Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di cavolo viola a pezzi (2-3 cm)
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- 100 g di kefir liquido non aromatizzato + q.b.
- 1 cucchiaino di semi di papavero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 305 kJ / 73 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 min
Vellutata di cavolfiore
50 min
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50 min
Vellutata di finocchi e carote
35 min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 min
Vellutata di verza al vino bianco
50 min
Crema di finocchi
35 min
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40 min
Vellutata di zucca
30 min
Crema di cavolo nero e cannellini
50 min
Purè di cavolo viola
40 min
Vellutata di topinambur e salvia
50 min