
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di cipolla a metà
- 20 g di burro
- 50 g di carote a pezzi
- 150 g di patate a pezzi
- 450 g di verza a fette sottili
- 300 g di vino bianco
- 650 g di acqua
-
2
cucchiaini colmi di dado per brodo di pollo fatto in casa
nebo 2 dadi per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo) - ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 100 g di panna fresca liquida
-
100
g di lonza di maiale affumicata a fette, a listarelle
nebo g di prosciutto cotto affumicato a fette, a listarelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 279 kcal / 1167 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di asparagi
45min
Vellutata di cavolfiore
50min
Purè di cavolo viola
40min
Crema di asparagi e curcuma
35min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50min
Vellutata di zucca
30min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Crema di broccoli e porri
45min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di carciofi e taleggio
55min
Crema di finocchi
35min