Vellutata di verza al vino bianco

Vellutata di verza al vino bianco

3.5 86 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 70 g di cipolla a metà
  • 20 g di burro
  • 50 g di carote a pezzi
  • 150 g di patate a pezzi
  • 450 g di verza a fette sottili
  • 300 g di vino bianco
  • 650 g di acqua
  • 2 cucchiaini colmi di dado per brodo di pollo fatto in casa
    2 dadi per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo)
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe macinato
  • 100 g di panna fresca liquida
  • 100 g di lonza di maiale affumicata a fette, a listarelle
    g di prosciutto cotto affumicato, a fette, a listarelle

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 10 g
Kalorie 1167 kJ / 279 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 4.5 g
Sacharidy 11 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...