Kompatibilní verze
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di patate a pezzi
- 240 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati (peso netto)
- 350 g di acqua
- 10 g di sale
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 200 g di code di mazzancolle sgusciate e pulite
- 40 g di gherigli di noci tritati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 29.4 g
- Tuk
- 18.1 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di ceci
1 Std. 10 Min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 Min
Vellutata di piselli
20 Min
Vellutata di ceci e gamberi
40 Min
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 Min
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55 Min
Vellutata di riciclo
50min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Crema di fagioli borlotti
35 Min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 Min
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50min
Crema di piselli con chips di prosciutto crudo
30 Min