Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di bieta a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di patate, pelate ed a pezzi (1 cm)
- 40 g di cipolla a metà
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 600 g di acqua
- 50 g di latte
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 400 g di crostini di pane
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 78.4 g
- Tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di asparagi
45 Min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40 Min
Crema di asparagi e curcuma
35min
Crema di zucchine
30 min
Vellutata di cavolfiore
50min
Crema di zucca al profumo di cannella
40 Min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Crema di finocchi
35min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di verza al vino bianco
50min
Vellutata di topinambur e salvia
50min
Crema di broccoli e porri
45 Min