
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di bieta a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di patate pelate ed a pezzi (1 cm)
- 40 g di cipolla a metà
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 600 g di acqua
- 50 g di latte
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 400 g di crostini di pane
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 419 kcal / 1753 kJ
- Protein
- 15.4 g
- Tuk
- 7.1 g
- Sacharidy
- 78.4 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di porri e radicchio
55min
Vellutata di cavolfiore
50min
Vellutata di indivia belga e speck
50min
Vellutata di porri
40min
Vellutata d'inverno
50min
Vellutata di verza al vino bianco
50min
Crema di broccoli e porri
45min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di finocchi e carote
35min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Crema di finocchi
35min