Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zitrone, unbehandelt
- 1 ½ TL Dijon-Senf
- ¾ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 2 ½ TL Dill
- 1440 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut, 3 cm dick (à ca. 150 g)
- 10 g Butter, kalt
- 300 - 400 g Fenchel, halbiert
- 1 rote Zwiebel (60 g), halbiert
- 1 Apfel, geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seelachs-Tomaten-Filet mit Kartoffel-Fenchel-Stampf
50 min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20 min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2h
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20 min
Hähnchen mit Maronen und Eierpudding (板栗烧鸡和布丁)
1h 10 min
Lachs mit Spinathaube auf Tomatensugo
45 min
Omelette mit Koriander-Garnelen
35 min
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1h 15 min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1u. 50min