Kompatibilní verze
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 650 g di acqua
- 800 di asparagi bianchi
- 250 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 3 tuorli
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 150 g di yogurt greco bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2587.2 kJ / 618.2 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 56 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di porri
40 Min
Vellutata di porcini
50min
Risotto con lo sclopit
40 Min
Radicchio in saor
3 godz. 45 min
Risotto agli asparagi bianchi con uovo grattugiato
40 Min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min
Asparagi e patate con salsa olandese
50min
Salsa bolzanina
15min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35min
Vellutata di asparagi
45 min