Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 300 g di porri, solo la parte bianca, a rondelle (1.5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di Gorgonzola a pezzi
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 40 g di panna fresca liquida
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1071 kJ / 256 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Zuppa di cipolle
1h
Vellutata di cavolfiore
50min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Vellutata di porri
40min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Crema di finocchi
35min
Crema di porri gratinata
50min
Crema di porri in crosta
45min
Crema di broccoli e porri
45min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30min