Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 300 g di porri, solo la parte bianca, a rondelle (1.5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di Gorgonzola a pezzi
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 40 g di panna fresca liquida
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1071 kJ / 256 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Zuppa di cipolle
1 Std.
Crema di broccoli e porri
45 min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 Min
Vellutata di porri e radicchio
55 Min
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 Min
Vellutata di porri
40 Min
Crema di finocchi
35 min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min
Vellutata di cavolfiore
50 Min
Crema di porri in crosta
45 min
Crema di porri gratinata
50 Min