Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
120
g di Cheddar a pezzi
nebo 120 g di Emmental a pezzi - 400 g di porri ad anelli (circa 1 cm)
- 30 g di burro
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di patate, pelate e a cubetti (circa 2 cm)
- 700 g di acqua
- 10 g di dado per brodo vegetale
- 5 g di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 8 fette di baguette (circa 1 cm), leggermente rafferme
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1904.8 kJ / 455.3 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 47.3 g
- Tuk
- 23.5 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 948 mg
Alternativní recepty
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Crema di broccoli e Gorgonzola con crostini integrali
40min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Porri in crema delicata
35min
Crema di porri in crosta
45min
Zuppa di cipolle
1u.
Crema di cavolo nero e cannellini
50min
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40min
Risotto ai porri e burrata
35min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Vellutata di porri
40min
Zuppa di cipolle di Cannara
1u.