Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di porri a pezzi (compresa la parte verde)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carciofi interi, puliti e a pezzi (vedere consigli)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale integrale
- 1 pizzico di curry in polvere
- 1 pizzico di timo secco
- 100 g di pane casereccio raffermo, a cubetti
- 1 pizzico di paprika dolce
- 1 pizzico di semi di finocchio
- 1 pizzico di origano secco
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
2
fili di erba cipollina fresca sminuzzati
nebo 1 pizzico di erba cipollina secca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1063 kJ / 254 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 14.7 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 11.4 g
- Sodík
- 0.9 mg
Alternativní recepty
Vellutata di carciofi e taleggio
55min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di cavolfiore
50min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di finocchi e carote
35 Min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Vellutata di porri e radicchio
55min
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40min
Crema di cavolo nero e cannellini
50min
Crema di broccoli e porri
45min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30min
Vellutata di asparagi
45min