Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Magret de pato
- 2 magrets de pato (380-400 g c/u)
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharadita de sal
-
2 - 3
ramitas de tomillo fresco
nebo 1 cucharadita de tomillo seco
Salsa de cerezas
- 250 - 300 g de cerezas maduras (lavadas y escurridas)
- 30 g de mantequilla
- 100 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
- 50 g de azúcar moreno
- 100 g de vino dulce
- 100 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de canela molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3293 kJ / 788 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Sacharidy
- 19.7 g
- Tuk
- 65.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Magret de pato con salsa de soja y mirin (HESTAN CUE)
30min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min
Carpaccio de vieiras con aceite a la vainilla
1 Std. 10 Min
Magrets de pato con peras
1 Std.
Magret de pato con salsa de soja y mirin
30min
Tiradito de lubina
15 Min
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
1 Std. 20 Min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2h 15min
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1h 40min
Steak tartare
30min
Steak tartare con helado de mostaza a la antigua
4h 15min