Magret de pato con salsa de cerezas

Magret de pato con salsa de cerezas

4.7 34 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 raciones

Suroviny

Magret de pato
  • 2 magrets de pato Martiko (380-400 g c/u)
  • 1 cucharadita de pimienta molida
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 - 3 ramitas de tomillo fresco
    1 cucharadita de tomillo seco
Salsa de cerezas
  • 250 - 300 g de cerezas maduras (lavadas y escurridas)
  • 30 g de mantequilla
  • 100 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
  • 50 g de azúcar moreno
  • 100 g de vino dulce
  • 100 g de agua
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 1 pellizco de canela molida

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 30.6 g
Kalorie 3293 kJ / 788 kcal
Tuk 65.2 g
Vláknina 1.6 g
Sacharidy 19.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...