![Magret de pato con salsa de cerezas Magret de pato con salsa de cerezas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0B442E04-B096-4F0A-8E98-1A16FD594506/Derivates/0F4DD841-6BB3-4CF0-80AB-D19F70661017.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Magret de pato
- 2 magrets de pato (380-400 g c/u)
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharadita de sal
-
2 - 3
ramitas de tomillo fresco
nebo 1 cucharadita de tomillo seco
Salsa de cerezas
- 250 - 300 g de cerezas maduras (lavadas y escurridas)
- 30 g de mantequilla
- 100 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
- 50 g de azúcar moreno
- 100 g de vino dulce
- 100 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de canela molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3293 kJ / 788 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Sacharidy
- 19.7 g
- Tuk
- 65.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Ceviche de dorada a los cítricos
1 Std. 10 Min
Pappardelle con bogavante
1 Std.
Carpaccio de vieiras con aceite a la vainilla
1 Std. 10 Min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25 Min
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48u.
Magrets de pato con peras
1 Std.
Tartar de buey
10 Min
Langostinos con lima y puré de aguacate
1h 20min
Curry indio de rape
30 Min
Steak tartare
30 Min
Chutney de higos y bastones de ibérico
1 Std. 30 Min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 Min