
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Magret de pato
- 2 magrets de pato (380-400 g c/u)
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharadita de sal
-
2 - 3
ramitas de tomillo fresco
nebo 1 cucharadita de tomillo seco
Salsa de cerezas
- 250 - 300 g de cerezas maduras (lavadas y escurridas)
- 30 g de mantequilla
- 100 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
- 50 g de azúcar moreno
- 100 g de vino dulce
- 100 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de canela molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 788 kcal / 3293 kJ
- Protein
- 30.6 g
- Tuk
- 65.2 g
- Sacharidy
- 19.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Magret de pato con salsa de soja y mirin
30min
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
1hod. 20min
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1hod. 20min
Magret de pato con salsa de granada
45min
Magrets de pato con peras
1hod.
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25hod.
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2hod. 15min
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30min
Magret de pato con salsa de soja y mirin (HESTAN CUE)
30min
Ceviche de dorada a los cítricos
1hod. 10min
Steak tartare
30min
Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut
50min