Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de cardo cocido (en conserva)
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de mantequilla
- 3 dientes de ajo
- 1 cucharada de harina
- 40 g de almendra molida tostada
- 2 - 3 cucharadas de almendra laminada
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 6 ración
- Kalorie
- 4322.4 kJ / 1033.1 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Sacharidy
- 80.2 g
- Tuk
- 76 g
- Nasycený tuk
- 16.7 g
- Vláknina
- 25 g
- Sodík
- 1767.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Borrajas con gambas
40min
Pudin de bonito y piquillos
5h 10 min
Porrusalda con bacalao
40min
Calamares en su tinta
1h 5min
Porrusalda con calabaza
50min
Borrajas y champiñones en conserva rehogados con beicon
20min
Cardo a la cerveza
25min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
35min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Níscalos guisados
30min
Marmitako
40min