Kompatibilní verze
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g water
- 2 garlic cloves (approx. 5 g total)
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper
- 50 g fresh coriander, plus extra to garnish
- 100 g fresh baby spinach leaves
- 40 g olive oil
- 1 tsp salt
- 600 g boneless, skinless, white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick)
- 400 g potatoes, cut into small pieces (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
- 4 tsp chickpea (besan) flour (approx. 15 g, see Tips)
- 1 tsp sugar
- ½ tsp freshly ground pepper, plus extra to taste
- 2 tsp lemon juice
- 200 g carrots, cut into slices (1 cm thick)
- 200 g broccoli, cut into pieces (3 cm)
- 250 g plain Greek yoghurt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1830 kJ / 437 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5.9 g
Alternativní recepty
Beef and pepper ragu
2h 15 min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Pork with black bean sauce
30 min
Chicken cacciatore
50min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Lamb stew with couscous
2 godz. 10 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Crab linguine
30 min
Bamia (okra and meat stew)
55 min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min