Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura16-18 minuti)
- 300 g di agretti puliti, tagliati a pezzi
- 50 g di vino bianco
- 820 g di acqua
- 2 cucchiaini di curcuma in polvere
- ½ - 1 cucchiaino sale + q.b.
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1687 kJ / 403.2 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 68.1 g
- Tuk
- 12.4 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 353.6 mg
Alternativní recepty
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min
Risotto mele e radicchio rosso
40 Min
Risotto al cappuccio viola e robiola
35min
Risotto alla rapa rossa e caprino
30 min
Penne lisce al ragù di trevisana
40 Min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 Min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40 Min
Pasta integrale con pesto di cicoria e scaglie di pecorino
40 Min
Risotto asparagi e zafferano
35min