Risotto alla curcuma e agretti

Risotto alla curcuma e agretti

3.7 41 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 30 g di scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura16-18 minuti)
  • 300 g di agretti puliti, tagliati a pezzi
  • 50 g di vino bianco
  • 820 g di acqua
  • 2 cucchiaini di curcuma in polvere
  • ½ - 1 cucchiaino sale + q.b.
  • 20 g di burro

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 353.6 mg
Protein 7 g
Kalorie 1687 kJ / 403.2 kcal
Tuk 12.4 g
Vláknina 3.1 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sacharidy 68.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...