Kompatibilní verze
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mela rossa, sbucciata e in quarti
- 1 mela gialla, sbucciata e in quarti
- 1 cipolla rossa in quarti
- 1000 g di acqua
- 200 g di lenticchie rosse, secche, precedentemente ammollate e scolate
- 400 g di tofu solido a dadini
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 cucchiaini di curry in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 975 kJ / 233 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 27.3 g
- Tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tofu in crosta di sesamo
20min
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50min
Insalata di quinoa e tofu
55min
Zuppa di tofu e verdure
50min
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1h 5min
Polpettone di lenticchie (vegan)
2h
Spiedini di seitan e verdure
50min
Tofu al cartoccio con verdure
40min
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35min
Hummus di fave (vegan)
45min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1u.
Chili di tofu (vegan)
1u.