Kompatibilní verze
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mela rossa, sbucciata e in quarti
- 1 mela gialla, sbucciata e in quarti
- 1 cipolla rossa in quarti
- 1000 g di acqua
- 200 g di lenticchie rosse, secche, precedentemente ammollate e scolate
- 400 g di tofu solido a dadini
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 cucchiaini di curry in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 975 kJ / 233 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 27.3 g
- Tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50min
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1h 5min
Chili di tofu (vegan)
1h
Spiedini di seitan e verdure
50min
Tofu al cartoccio con verdure
40min
Riso basmati con tofu e asparagi verdi
40min
Insalata di quinoa e tofu
55min
Seitan con crema di ceci (vegan)
1h 20min
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35min
Insalata di quinoa colorata
35min
Patate dolci ripiene (vegan)
1h 50 min.
Zuppa di tofu e verdure
50min