Kompatibilní verze
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mela rossa, sbucciata e in quarti
- 1 mela gialla, sbucciata e in quarti
- 1 cipolla rossa in quarti
- 1000 g di acqua
- 200 g di lenticchie rosse, secche, precedentemente ammollate e scolate
- 400 g di tofu solido a dadini
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 cucchiaini di curry in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 975 kJ / 233 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 27.3 g
- Tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50min
Lenticchie all'indiana
35min
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1hod. 5min
Mattonelle di miglio in salsa
45 min
Insalata di lenticchie verdi, arance e zenzero
40 min
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35min
Seitan con crema di ceci (vegan)
1 Std. 20 Min
Tofu in crosta di sesamo
20min
Bocconcini di seitan con salsa di mele
35min
Tofu al cartoccio con verdure
40 min
Chili di tofu (vegan)
1 godz.
Chili di seitan (vegan)
30 min