Kompatibilní verze
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g de cebolleta en trozos
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para dorar el solomillo)
- 10 g de maicena
- 50 g de vino blanco
- 100 g de caldo de carne
- 700 - 800 g de solomillo de cerdo ibérico
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharada de mostaza a la antigua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1073 kJ / 256 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 396.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ternera al ron con setas
25 min
Pollo a la mostaza
30 min
Cinta de lomo a la miel con pasas (HESTAN CUE)
25 min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30 min
Solomillo de cerdo agridulce con orejones y ciruelas pasas
45 min
Carrilleras en salsa de oporto con chalotas y batatas
1h 10 min
Secreto ibérico con salsa bigarrada
45 min
Solomillo de ternera al estilo tailandés - Tailandia
25 min
Albóndigas con salsa de vino tinto
40 min
Solomillo de cerdo a la naranja
40 min
Solomillo de cerdo con setas al oporto
40 min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35 min