Kompatibilní verze
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g de cebolleta en trozos
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para dorar el solomillo)
- 10 g de maicena
- 50 g de vino blanco
- 100 g de caldo de carne
- 700 - 800 g de solomillo de cerdo ibérico
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharada de mostaza a la antigua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1073 kJ / 256 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 396.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cinta de lomo a la miel con pasas (HESTAN CUE)
25 Min
Solomillo de cerdo a la naranja
40 min
Pollo a la mostaza
30 min
Solomillo con sobrasada y miel
50 Min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35 Min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25 Min
Solomillo de cerdo con setas al oporto
40 min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30 min
Lomo de Sajonia en salsa de mostaza y alcaparras
20 Min
Medallones de solomillo de cerdo flambeado y salsa de turrón
15 Min
Albóndigas con salsa de vino tinto
40 min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45min