Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de pâte feuilletée maison
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 45 g d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 1 gousse d'ail
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 8 filets de rouget, avec la peau
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1229.1 kJ / 295.9 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 11.4 g
- Tuk
- 22.5 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 455.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tatin d'aubergine
1h 5min
Tarte au roquefort, oignons caramélisés et noix
1h 10min
Involtini d'aubergine à la tomate
1h 10min
Terrine de pintade aux pistaches
24u.
Bûche de poisson
13h
Pissaladière
2 Std. 10 Min
Daube d'agneau aux artichauts
1h
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1h 15min
Tarte couronne tapenade-tomate
45 min
Tian aux anchois, olives et romarin
1h 20min
Terrine de saumon aux épinards
2小时
Tatin de poivron et tapenade
1h 5min