Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de pâte feuilletée maison
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 45 g d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 1 gousse d'ail
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 8 filets de rouget, avec la peau
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1229.1 kJ / 295.9 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 11.4 g
- Tuk
- 22.5 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 455.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto à l'encre de seiche
1h
Escalopes de bar et mousseline d'artichaut
1 godz. 30 min
Tarte aux asperges et chèvre frais
1 godz. 20 min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2h
Pressé de raie
14h
Pissaladière
2 godz. 10 min
Petits flans aux asperges
55 min
Tajine de crevettes, moules et noix de saint-jacques
1h 5min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 min
Gaspacho
2h 25min
Tatin de poivron et tapenade
1h 5min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min