Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 25 g de aceite de oliva
- 350 - 400 g de verduras variadas (p. ej. calabacín, zanahoria, calabaza, batata, apio) en trozos (2 cm)
- 100 - 150 g de hortalizas para sofrito (p. ej. cebolla, ajo, puerro), en trozos (2 cm)
- 700 - 800 g de agua
-
1
cucharaditas de concentrado de caldo de verduras casero
nebo 1 pastilla de caldo de verduras -
½ - 1
cucharadita de sal
nebo ½ - 1 cucharada de salsa de soja -
50
g de verduras variadas congeladas (volitelně)
nebo 50 g de guisantes congelados (volitelně) - 60 - 80 g de pasta seca para sopa
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías pintas con verduras
35min
Sopa de trigo y verduras
45 Min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25 min
Sopa de verduras con lentejas y arroz
1h 50 min
Guiso de verduras italiano
40 Min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1 Std.
Sopa de verduras variadas con pasta
45 Min
Sopa juliana con verduras frescas
40 Min
Sopa de los hortelanos
30 min
Sopa de judías blancas y verduras
40 Min
Sopa vegetariana con legumbres
40 Min
Sopa de pasta y judías pintas
40 Min