![Trucha al vapor con crema de brócoli Trucha al vapor con crema de brócoli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a99ea8de-254f-4793-9767-60eaf168b10c/Derivates/e4d69fb7-a18d-494a-a533-b982f156b930.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de aceite de oliva
- 2 - 3 dientes de ajo
- 1 - 2 filetes de anchoa en aceite (volitelně)
- 250 g de ramilletes de brócoli
- 4 filetes de trucha con piel de aprox. 150 g cada uno, salpimentados
- 250 g de agua
- 30 g de nata agria
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1414 kJ / 337 kcal
- Protein
- 33.5 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 21.8 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 834.5 mg
Alternativní recepty
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45 Min
Lenguado al vapor con salsa de puerro al azafrán
30 Min
Filetes de trucha y espárragos con mantequilla de jengibre
20 Min
Chirivías al vapor (200-500 g) en cestillo
Žádné hodnocení
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Lubina al vapor con brócoli y vinagreta de encurtidos
25 Min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35 min
Salmón braseado con espárragos y puré de chirivías (MEATER)
40 Min
Rape al vapor con albahaca y tomates cherry
25 Min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 Min
Pavo al jengibre con setas, espinacas y brócoli
30 Min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 Min