
Zařízení & příslušenství
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
Příprava 15min
Celkový 40min
4 portions
Suroviny
Herb Cubes
-
white bread torn in pieces2 slices
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
fresh chervil leaves only1 bunch
-
milk20 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
Spring Vegetable Soup
-
carrots (approx. 150 g), cut in sticks (1 cm x 4 cm)2
-
frozen green peas100 g
-
leek (approx. 100 g), cut in sticks (1 cm x 4 cm)½
-
celeriac cut in sticks (1 cm x 4 cm)150 g
-
onions quartered160 g
-
cherry tomatoes halved50 g
-
water1200 g
-
soy sauce5 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
garlic clove crushed1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
oil for frying
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
259 kcal /
1085 kJ
Protein
13 g
Tuk
15 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Our Easter Menu
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko