Kompatibilní verze
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g olijfolie
- 50 g sojasaus
- ½ tl basterdsuiker
- 1 citroen, het liefst biologisch, geraspte zeste en sap
-
4
verse zalmfilets, zonder vel (à 150-180 g)
nebo 4 witvisfilets, zonder vel (à 150-180 g) - 5 - 10 g verse gember, geschild, in plakjes (volitelně)
- 1 teentje knoflook
- 100 g sjalot, gesnipperd
-
100
g prei, alleen het witte gedeelte, in ringen
nebo 100 g ui, gehalveerd - 100 g bleekselderij, in stukken
-
350
g diepvriesdoperwten
nebo 350 g wortelen, in stukken (zie tips) - 450 g water
- 2 tl zout
- 250 g aardappelen, in stukken (1 cm)
-
400
g broccoliroosjes
nebo 400 g gemengde groenten (bv. wortel, courgette, aardappel, champignons), in plakjes (0,5 cm) - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 - 100 g room om te koken, ong. 18% vet, naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 porties
- Kalorie
- 2984 kJ / 713 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 10.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 dk
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Brownie koekjes
1h 35min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 dk
Parelgerst- en champignonsoep
Žádné hodnocení
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
Žádné hodnocení
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 dk
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5u.
Glutenvrije bloem
Žádné hodnocení
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 dk
Quinoasalade
40 dk
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min