
Kompatibilní verze
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g olijfolie
- 50 g sojasaus
- ½ tl basterdsuiker
- 1 citroen, het liefst biologisch, geraspte zeste en sap
-
4
verse zalmfilets, zonder vel (à 150-180 g)
nebo 4 witvisfilets, zonder vel (à 150-180 g) - 5 - 10 g verse gember, geschild, in plakjes (volitelně)
- 1 teentje knoflook
- 100 g sjalot, gesnipperd
-
100
g prei, alleen het witte gedeelte, in ringen
nebo 100 g ui, gehalveerd - 100 g bleekselderij, in stukken
-
350
g diepvriesdoperwten
nebo 350 g wortelen, in stukken (zie tips) - 450 g water
- 2 tl zout
- 250 g aardappelen, in stukken (1 cm)
-
400
g broccoliroosjes
nebo 400 g gemengde groenten (bv. wortel, courgette, aardappel, champignons), in plakjes (0,5 cm) - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 - 100 g room om te koken, ong. 18% vet, naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 porties
- Kalorie
- 2984 kJ / 713 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 10.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Žádné hodnocení
Boter plank met spinaziepesto
10min
Roze roerei
15min
Driekoningentaart met pompoen
Žádné hodnocení
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1hod.
Penne met mosselen
1hod. 5min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Žádné hodnocení